Манчестър Сити срещу Челси: Прогноза от Висша Лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Висша лига - Англия
18:00/21 май
Манчестър Сити - Челси
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В неделя Манчестър Сити ще бъде домакин на Челси на стадион „Етихад“ в мач от Висшата лига. В момента Манчестър Сити се намира в серия от 11 мача без загуба, с което увеличи непобедената си серия до 14 мача в лигата. Челси, от друга страна, успя да постигне домакинско равенство 2:2 срещу Нотм Форест, с което увеличи непобедената си серия до само 2 мача в лигата.

Анализ на мача

Формата на Манчестър Сити е изключителна, като те спечелиха последните си 8 мача във Висшата лига. Те са взели средно по 2,43 точки на мач в лигата този сезон, като формата им в последните 8 мача в лигата показва перфектна средна стойност от 3,00 точки на мач. Понастоящем Манчестър Сити се намира на 1-ва позиция в таблицата на Висшата лига с 85 точки, на 4 точки над Арсенал.

Видя ли всички бонус оферти на Betano?

Челси обаче изпитва затруднения, като загуби 5 от последните си 8 мача във Висшата лига. От началото на сезона те имат средно по 1,23 точки на мач в лигата. Формата им в последните 8 мача от лигата е значително по-лоша, със средно 0,63 точки на мач. Челси се намира на 11-та позиция в таблицата на Висшата лига с 43 точки.

Като се има предвид скорошната форма на двата отбора, прогнозата за пълен резултат от 3:1 за Манчестър Сити изглежда разумна. За съветите за залагане разгледайте опции като победа на Манчестър Сити, над 2,5 гола общо и двата отбора да отбележат.

Публикация Манчестър Сити срещу Челси: Прогноза от Висша Лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/manchester-city-chelsea-martin-georgiev-21-05-2023/

Comments Off on Манчестър Сити срещу Челси: Прогноза от Висша Лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.