Манчестър Юнайтед срещу Лутън: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Висша лига - Англия
17:00/11 ное.
Манчестър Юнайтед - Лутън
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В предстоящия сблъсък от Висшата лига Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Лутън на 11 ноември 2023 г. Високооктановият мач ще се играе на емблематичния „Олд Трафорд“ – домакинският терен на Манчестър Юнайтед, който винаги е бил сцена на незабравими моменти за футболните ентусиасти.

Анализ на мача

Въпреки че се намира на 8-о място в таблицата на лигата, Манчестър Юнайтед демонстрира смесена форма, като спечели три и загуби два от последните си пет мача. Предишното им гостуване им донесе победа с 3:4 срещу ФК Копенхаген, като по този начин възстанови морала им преди сблъсъка с Лутън. Въпреки това те трябва да заздравят защитата си, която допуска голове в почти всеки от последните мачове, което е проблем за „червените дяволи“. Очевидно е, че те са подтикнали солидна атака, но тя е безполезна без също толкова добра защита.

Имаш ли бетано регистрация?

От друга страна, Лутън тъне на 17-а позиция в таблицата на лигата, като напоследък има поредица от слаби представяния. Със само едно равенство и четири поражения в последните си пет мача, в момента те ходят по тънък лед. Ще им е необходимо херкулесовско представяне, за да затруднят Манчестър Юнайтед, особено когато играят в крепостта „Олд Трафорд“.

Освен това неотдавнашната победа на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига срещу ФК Копенхаген изпраща силно послание за Лутън – атаката на „червените дяволи“ е напомпана и готова да нанесе удар.

Един срещу друг

Отборите се сблъскаха само веднъж в близкото минало, където Манчестър Юнайтед излезе победител, разгромявайки Лутън с 3:0 в мача за Купата на Лигата през 2020 г.

Скорошна форма

– Манчестър Юнайтед: WLWWL

– Luton: DLDLL

Тенденции

Манчестър Юнайтед е в серия от отбелязани голове в последните си десет мача, което е положителен знак за този мач. Напротив, Лутън не успя да спечели нито един от последните си пет мача – серия, която отчаяно трябва да прекъсне, за да си осигури позиция в англииската Висша лига.

Публикация Манчестър Юнайтед срещу Лутън: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/manchester-united-luton-martin-georgiev-11-11-2023/

Comments Off on Манчестър Юнайтед срещу Лутън: Прогноза от Висша лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.