Матео Беретини – Хуберт Хуркаш: Прогноза от Уимбълдън на Анна Чакветадзе

Единичен: Текущ
Уимбълдън
15:30/10 юли
Матео Беретини - Хуберт Хуркаш
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ако Матео Беретини е бил очакван от мнозина на този етап от турнира (той е много добър на трева, спечели Куинс Клуб преди началото на Уимбълдън), то Хуберт Хуркаш е изненада. Няма да кажа, че той се превърна в откритие, той вече беше известен. Мисля, че всички помнят победата му на Мастърса в Маями тази година. Но все пак тук мнозинството прогнозираше до този етап да стигне Даниил Медведев. Но времето помогна на поляка – мачът им с Медведев беше преместен под покрива и там Хуркаш вече беше много по-силен. Хуберт смачка и Роджър Федерер. Не мисля, че това бе изненада. Хуркаш е по-бърз, по-млад и по-мощен. Този мач беше показен.

Направи нова регистрация в Бет365

Това са двама доста млади тенисисти, и двамата сервират добре, всеки от тях със сила. Не мисля, че ще има много почивки в този мач. Предполагам, че ще има поне два тай-брейка. Ще е жестока битка. А мачът според мен ще се разтегне поне до 4 сета.

Затова се обзалагам, че ще бъдат изиграни поне 41 гейма. Фаворита Беретини е по-разнообразен, има страхотен отляво, но Хуркаш ще се противопостави. Залагам на над 40.5 гейма на 1.83 в bet365.

Публикация Матео Беретини – Хуберт Хуркаш: Прогноза от Уимбълдън на Анна Чакветадзе публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/mateo-beretini-hubert-hurkash-09-07-2021/

Comments Off on Матео Беретини – Хуберт Хуркаш: Прогноза от Уимбълдън на Анна Чакветадзе

Comments are closed.