Мачовете днес

Лацио - Ювентус
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Много неравна битка ни изглежда тази битка между Лацио и Ювентус. Преди един месец може би нещата щяха да стоят по различен начин, но сега ситуацията никак не е розова за домакините. Лацио имат само една спечелена точка в последните си пет мача за първенство. Ювентус пък са в серия от 4 поредни успеха. Ювентус са в серия и от четири успеха срещу Лацио. Прогноза 2.

Ница - ПСЖ
Франция
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

И тази битка може лесно да се нарече неравна. Всъщност всеки мач на ПСЖ във Франция е неравна битка, просто защото те са с класа над всички останали отбори във Франция. Те вече имат огромна преднина на върха след 13 победи и 3 равни в 16 мача, но не изглежда да имат намерение да спрат до тук. ПСЖ имат 5 поредни успеха срещу Ница. Прогноза 2.

Перуджа - Модена
Италия Серия Б
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Отиваме в долното ниво на италианския футбол, където Перуджа приема Модена. Домакините са най-стабилната защита в първенството. Може да ви звучи невероятно, но те все още нямат нито един допуснат гол в седемте си домакински срещи. През миналия сезон Перуджа се справиха с Модена с 2:0, отново без да допуснат гол. Не знаем дали сега мрежата им ще остане суха, но определено вярваме в тяхната победа срещу Модена, които са на точка от предпоследното място. Прогноза 1.

Кубан Краснодар - ФК Краснодар
Русия
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Днес ще се изиграе дербито на Краснодар. Домакините нямат много позитиви, с които да влязат в мача. Те имат само 2 победи в 17 мача досега, докато противникът им в момента е на гребена на вълната със 7 победи в последните си 8 мача. Те имат и предимство в директните мачове в последните два сезона, така че местното дерби най-вероятно отново ще отиде на тяхна сметка. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_4.html

Comments Off on Мачовете днес

Comments are closed.