Мачове Лига 1 Франция

Гингам - Аячо
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Отборът на Гингам се намира в доста по-добро моментно състояние. Те спечелиха последните си два мача, побеждавайки Марсилия и Ница. Аячо в същото време изпитват сериозни трудности в елита. Те влязоха в Лига 1 след промоция от долната група, но не изглеждат готови за най-високото ниво. Те имат само 1 точка от началото на сезона, като все още не успяват да отбележат гол. Друг вариант за този залог е за Под 2.5 гола, защото в събирателните 10 мача на Гингам и Аячо от началото на сезона има само един оувър. Но ние предпочитаме игра на знак. Прогноза 1.

Каен - Монпелие
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Залогът ни е против ужасната форма на гостите, които също като Аячо имат само една точка от началото на сезона. Те, за разлика от Аячо, не са с нула голове, но пък единия им вкаран гол със сигурност не е добра статистика. Каен се представят много добре, спечелвайки 3 победи в 5 мача. Прогноза 1.

Реймс - ПСЖ
Франция
Час - 18:30
Прогноза - Х
Коефициент - 4.75
Сигурност - 4/10

Малко хора вярват в шансовете на домакините, но такива наистина има. Те са отлични домакини, спечелили и двата си домакински мача от началото на сезона у дома. Силните им домакински изяви се показват и срещу ПСЖ в предните сезони. През миналия сезон, Реймс и ПСЖ завършиха наравно, а в предните години имат разменена по една победа. Трудно ще им бъде да стигнат до победа, но Реймс могат да вземат точка от уморения от мача им в ШЛ тим на ПСЖ. Прогноза 1.

Бастия - Ница
Франция
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 6/10

Един мач, в който везните са изравнени. Двата тима са с изравнени възможности, което се показва от преките двубои помежду им от последните сезони, както и от играта им през този. Равенството би било най-логичния избор. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/1.html

Comments Off on Мачове Лига 1 Франция

Comments are closed.