Мачове шампионска лига

Аякс - ПСЖ
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

ПСЖ без съмнение имат по- качествения състав. Знаете за какви звезди става въпрос във френския тим, докато Аякс разчитат главно на млади местни момчета, които не се представят много добре в холандското първенство напоследък, записвайки две загуби в последните си три мача. Апетитът на гостите в този турнир нараства с всяка изминала година и за тях е много важно да успеят в него. Със изглеждащият като сигурен излизащ от групата Барселона и сигурният неизлизащ АПОЕЛ, този мач изглежда като ключов за продължаването напред. Лоран Блан и многобройните му звезди знаят как да печелят такива мачове. Прогноза 2.

Марибор - Спортинг
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Марибор са един от най- слабите отбори в тазгодишното издание на Шампионската лига, чиято класа отстъпва много на силните европейски отбори. Един от тези отбори е Спортинг. Спортинг имат апетити да излязат от групата, която не е толкова тежка, но това минава през задължителни шест точки в двата мача с Марибор. При този коефициент си заслужава да ги подкрепим в тази им кауза. Прогноза 2.

Рома - ЦСКА Москва
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10

Също като Спортинг, и Рома се нуждаят от задължителна победа в този мач, ако искат да продължат напред. Домакините стегнаха много здрав отбор през лятото и гонят големи цели през тази кампания. Домакините започнаха сезона в италианското първенство с две победи. ЦСКА имат две загуби в последните си четири двубоя в руското първенство. И двата тима имат своите качества, но тези на Римските вълци са без съмнение много по- внушителни. Прогноза 1.

Порто - БАТЕ Борисов
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1 (1 ХК)
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Не се съмняваме в победата на домакините. По- скоро ни е интересно с колко гола ще стане тя. Беларуският противник на Порто стана редовен участник в Шампионската лига през последните години, но силите им стигат обикновено само за няколко точки у дома. Порто са тим с далеч по- високи амбиции. Те ще искат да започват кампанията в Шампионската лига по най- добрия начин с една убедителна победа. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

ТВ Програма
21:45 Байерн - Манчестър Сити ---> bTV Action
21:45 Барселона - АПОЕЛ Никозия ---> Ring.bg

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/blog-post_17.html

Comments Off on Мачове шампионска лига

Comments are closed.