Международни приятелски срещи

Германия - Аржентина
Международна приятелска среща
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10
Това е безспорно най- интересната приятелска среща от многото контроли на националните отбори от днешния ден. Все пак това са двата отбора, които играха на финала на Световното първенство в Бразилия преди месец и половина. Тогава немците се наложиха с 1:0 и вдигнаха трофея. Двата тима се срещнаха и на миналите две Световни първенства, като и тогава европейският тим продължи напред. В приятелските срещи обаче положението е съвсем различно. В последните три контроли между Германия и Аржентина южноамериканците са се поздравявали неизменно с успеха. Правим уточнението, че и трите контроли са били на немска земя. Сега гостите ще бъдат допълнително мотивирани да си върнат за загубения финал на Мондиала и смятаме, че ще победят отново. Прогноза 2.

Англия - Норвегия
Международна приятелска среща
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Англичаните едва ли ще допуснат грешка на Уембли в този приятелски мач. Норвежкият състав не е нищо особено и в него липсват по- изявени имена. Само преди няколко дни норвежците играха контрола с ОАЕ и не успяха да спечелят. Какво остава да очакваме сега, след като този път се изправят срещу Англия, които са 100 класи над ОАЕ. Трите лъва се поизложиха на Световното първенство и сега едва ли ще си навлекат допълнително гнева на феновете с нов гаф. Прогноза 1.

Ирландия - Оман
Международна приятелска среща
Час - 21:45
Прогноза - 1/1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
И тук трудно можем да се съмняваме в победата на домакините. Ирландците са определено много по- добрият тим. В състава на гостите не личат имената на играчи дори и от средна класа. Ирландия и Оман направиха една контрола преди две години, когато европейците спечелиха с 4:1. Смятаме, че сега домакините отново няма да имат проблеми с победата и ще си осигурят аванс в резултата още през първото полувреме. Прогноза 1/1.

Русия - Азербайджан
Международна приятелска среща
Час - 18:00
Прогноза - 1/1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Същият залог прилагаме и за двубоят между Русия и Азербайджан. Руснаците се наложиха като една от основните европейски футболни сили през последното десетилетие и на Мондиала в Бразилия бяха много близо до излизането от групата. Гостите далеч не могат да се похвалят с такива успехи. По ирония на съдбата двата тима бяха в една група в квалификациите за последните два Мондиала, като и в двата случая Сборная спечелиха домакинствата си без да допуснат гол. Убедителна и лесна победа очакваме и сега. Прогноза 1/1.

ТВ Програма
21:45 Германия - Аржентина ---> Diema
22:00 Англия - Норвегия ---> NOVA Sport

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/blog-post_3.html

Comments Off on Международни приятелски срещи

Comments are closed.