Милан – Интер, прогноза (04.03.2018)

Освен дерби, този мач бих го нарекъл и двубой между двата стила.

Милан при Гатузо играе дефанзивно!

Ръководството на Милан търсеше човек с твърда ръка за разглезените си милионери. Кой друг можеше да бъде по-подходящ от Дженардо Иван Гатузо. Бившия железен дефанзивен халф на Милан съм сигурен, че дори само с поглед смразява кръвта на играчите си.

И от какво мислите разбира той най-много? Ами да, от защитна игра. Спомнете си само преди да го приберат в затвора за черно тото в какво беше превърнал отбора на Пиза. В непревземаема крепост. Ако биваха въвличани в мач с над 1 гол, беше отбелязвано като събитие.

Сега страховития Иван твори същото и с Милан. Играе 4-3-3 с реално 7 дефанзивни футболисти.

Гледай мача онлайн на живо – виж как!

Интер при Спалети играе офанзивно!

На другия полюс е отбора на Интер. Лучано Спалети винаги е изповядвал само една философия. Офанзивен футбол и 4-2-3-1. Две крила, една чиста и зад него една фалшива деветка.

Проблемът е в неговата мекушавост. Досега до него винаги е имало човек, който да играе ролята на мечката. Дълги години в Рома това беше Тоти, но сега е сам.

И какво прави неговия Интер? Играе на настроение. Днес взима точки от Ювентус в Торино и Рома в Рим, утре губи от Дженоа и Удинезе щото не били на кеф.

Футболни прогнози и анализи!

Прогноза за Милан – Интер!

Милан изиграха 5 мача за 13 дни. Този им е 6-ти, а четири дена след това играят и с Арсенал. Умората е голяма, а два пъти повече тежи, когато играеш отбранително.

Милан излизат за равенство. Точно така се губи дерби мач.

Ще заложа на по-опитния наставник, който единствен в света е побеждавал 2 пъти звездния Реал. Ще заложа и на по-свежите играчи, за които това е един от малкото големи мачове за годината.

* РНЗ – Равенство Няма Залог.

Материалът Милан – Интер, прогноза (04.03.2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/milan-inter-prognoza/

Comments Off on Милан – Интер, прогноза (04.03.2018)

Comments are closed.