Монпелие – Сент Етиен, прогноза (27/04/2018)

монпелие сент етиен прогноза

Прогноза за Монпелие – Сент Етиен, публикувана във форума за залози. Начало на мача: 21:45.

Прогноза: Сент Етиен ще търси успеха в Монпелие!

oberti (баланс: -41.20): Сент Етиен – Без залог на Равен @ 2.10 х 9

Сент Етиен

Може би помните в каква криза беше Сент Етиен в средата на сезона. Тогава мнозина се питаха дали ще успеят да се спасят от изпадане. След намесата на новоназначеният Жан-Луи Гассе, отборът стремглаво пое нагоре по стълбата на успеха. Сега дори имат шанс да се класират за квалификации за Лига Европа.

От дванадесет мача насам Сент Етиен не са губили. В тях записаха 7 победи и 5 равни (3 ремита срещу топ отборите ПСЖ, Лион, Марсилия). Треньорът на гостите заслужава адмирации за работата, която върши. Явно знае как да мотивира и да сплоти отбора си.

Жан-Луи Гассе все още не може да разчита на капитана Лоик Перин и Пажот. Но пък Оле Селнест, който изтърпя наказанието си, ще е на разположение.

Acca Edge от Betfair – подсигурени залози за прави колонки!

Монпелие

Монпелие също се представи добре този сезон. Но очевидно умората ги е налегнала и това си пролича в последните два мача срещу Бордо и Ница, от които загубиха.

Днес от защитата на Монпелие ще липсва ключова фигура в лицето на Жером Русийон. Той представлява 1 от трите защитника, с които Монпелие брани вратата си цял сезон.

Лошото е, че треньорът на домакините Мишел Дер Закарян няма достойна алтернатива на Жером. А за капак на това и вторият от триото – Агуилар Жосу, също е извън групата за този мач.

Това несъмнено ще накара треньорът на домакините да промени тактиката в защита.

Нанси – Тур, прогноза (27/04/2018)

Прогноза

В директните си единоборства двата отбора скоро не са записвали равенство. Но аз смятам, че днес предимството ще е на страната на гостите и вярвам, че ще измъкнат минимум точка. Разбира се, ще подходя предпазливо заради опасенията си от реми.

„Равенство няма залог – 2“ за мен е чудесен избор за този мач.

Материалът Монпелие – Сент Етиен, прогноза (27/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/монпелие-сент-етиен-прогноза/

Comments Off on Монпелие – Сент Етиен, прогноза (27/04/2018)

Comments are closed.