Монтана срещу Добруджа: Прогноза от Втора лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Втора лига
17:30/13 ное.
Монтана - Добруджа
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Предстоящият мач в българската Втора лига между Монтана и Добруджа се очертава да бъде интересен. И двата отбора влизат в този мач с колебливи форми в лигата, което прави този двубой интересен за анализ с оглед на прозренията за залози.

Скорошната форма на Монтана показва серия без победа в последните им два мача, включително равенство 0:0 срещу Септември София, и те не успяха да отбележат гол в тези мачове. Това показва потенциална борба в офанзивните им възможности. Обратно, Добруджа, въпреки неотдавнашната си загуба с 0:2 от Струмска слава, показват смесена форма в последните си няколко мача, която включва победи и равенства.

Последните резултати на Монтана в лигата показват липса на последователност, като загубите и няколкото победи са разпръснати в последните им няколко мача. Забележително е, че отбелязването на головете им е спорадично, което може да е повод за безпокойство. От друга страна, Добруджа демонстрира малко по-постоянна форма, с последните си победи, макар и срещу вероятно по-слаби съперници.

Предвид последните форми на двата отбора, равенството може да бъде потенциален изход. Коефициентът за равенство е 3.08.

Като се има предвид скорошната борба на Монтана за отбелязване на гол и непостоянната форма на двата отбора, залог за под 2.5 гола в мача може да бъде обмислен.

Публикация Монтана срещу Добруджа: Прогноза от Втора лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/montana-dobrudzha-martin-georgiev-13-11-2023/

Comments Off on Монтана срещу Добруджа: Прогноза от Втора лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.