Монца срещу Верона: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Серия А - Италия
16:00/11 февр.
Монца - Верона
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Серия А - Италия
16:00/11 февр.
Монца - Верона
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Монца влиза в тази среща след колебливи резултати в последните си мачове. Въпреки че успяха да запишат победа срещу Сасуоло и едно равенство срещу Удинезе, отборът претърпя тежки загуби от Емполи и Интер, което показва липса на стабилност в представянето им. На собствен терен, Монца показаха и способността да взимат победи със солидно представяне срещу Генуа и все пак успяха да се държат на равно с тежките съперници като Неапол, макар и да не извоюваха победа. Тяхната способност да изненадват и да печелят важни точки у дома ще бъде ключова в тази среща.

Прочете ли ревюто ни за betano българия?

От друга страна, Верона показва признаци на борба за оцеляване. Изправяйки се срещу тежки отбори като AS Roma и Napoli, Verona записа загуби, макар и да показаха дух и да отбележиха гол във всяка от тези срещи. Те успяха да измъкнат и няколко важни точки срещу отбори като Фрозиноне и Емполи, което ги оставя с малка надежда за засилване на формата си. Въпреки това, липсата на последователност и склонността им към допускане на голове могат да се окажат големи пречки в стремежа им към подобрение.

Поглеждайки към последните срещи помежду им, Монца имат леко предимство върху Верона, регистрирайки победи и равен в последните три мача между двата отбора. Това показва, че Монца са успели да намерят начин да се справят със стратегията на Верона и може да използват този моментум в своя полза.

Публикация Монца срещу Верона: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/monza-verona-martin-georgiev-11-02-2024/

Comments Off on Монца срещу Верона: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Comments are closed.