Най-добрите коефициенти за деня

Ница - Анже
Франция
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Дербито между двете изненади във френското първенство. Анже се намират на второ място в класирането, изпреварвани единствено от ПСЖ, а Ница са удобно поставени на четвъртата позиция. И двата отбора имат сравнително висока честота на ремита в двубоите си. Ница имат три равенства в последните си пет мача, докато Анже записаха три ремита в последните си седем двубоя. Реми бе и мачът между тях в първия полусезон. И сега трудно може да се определи кой е по-добрият отбор. Прогноза Х.

Твенте - Хераклес
Холандия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

Твенте правят изключително разочароващ сезон. В момента домакините заемат предпоследното място във временното класиране. Тимът има шест загуби в последните си осем двубоя. Хераклес са на другия полюс и правят един от най-силните си сезони за този век. Хераклес са четвърти във временното подреждане. Вярно е, че на хартия Твенте би трябвало да са по-стойностния отбор, но на терените се показва друго. Прогноза 2.

Спортинг - Тондела
Португалия
Час - 22:30
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Предрешен ни изглежда този двубой. Спортинг са убедителни лидери с актив от 44 точки. Тондела са убедително на последното място с едва 8-точков актив. Убийствената форма на домакините - 11 победи в последните 13 мача - ни кара да мислим, че Тондела няма да си тръгнат само с минимална загуба. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

ВВВ Венло - Алмере Сити
Холандия 2
Час - 21:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

И тук положението е подобно. ВВВ Венло мачкат всичко наред в последните кръгове на холандската Юпилер лига. Домакините са в серия от пет поредни победи, а четирите им последни победи са с резултати съответно 3:0, 5:0, 3:0 и 4:1. Делящите последното място в класирането Алмере Сити много приличат на отбор, който ще си тръгне с пълна кошница от това гостуване. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/blog-post_15.html

Comments Off on Най-добрите коефициенти за деня

Comments are closed.