Най-интересното от Шампионска лига

БАТЕ Борисов - Байер Леверкузен
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Байер Леверкузен не могат да си позволят да загубят точки днес, защото в такъв случай ще изгубят всякакъв шанс да продължат напред. Тимът разгроми този си съперник с 4:1 у дома. В Беларус със сигурност ще е по-трудно, но все пак далеч по-високата класа на немците би трябвало да си проличи. Прогноза 2.

Арсенал - Динамо Загреб
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Всички знаем за ужасния старт на Арсенал в Шампионската лига, но сега тимът има последен шанс за продължаване напред. Ако Олимпиакос загуби в Байерн, което, разбира се, се очаква да се случи, а Арсенал спечели днес и в последния си мач срещу Олимпиакокс, Артилеристите ще продължат напред. Но загубата на точки днес напълно ще ги лиши от шансове. Домакините трябва да дадат всичко от себе си и очакваме да го направят и да постигнат убедителна победа. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Порто - Динамо Киев
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Порто е доминанта в тази група и не очакваме да имат проблеми в домакинството си на Динамо Киев. Порто имат 10 точки в групата, спечелвайки последните си 3 мача. Отличната им игра се показва и в местното първенство. Динамо Киев просто е една идея по-слаб отбор. Прогноза 1.

Зенит - Валенсия
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Като си говорим за доминанти, представянето на Зенит напълно се вписва в тази категория. Отборът на домакините има 4 победи в 4 мача до сега, една от които срещу Валенсия като гост. Валенсия са далеч по-нестабилни. В последния си мач загубиха от аутсайдера Гент. В студа в Русия ще им е още по-трудно. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_24.html

Comments Off on Най-интересното от Шампионска лига

Comments are closed.