Най-много допуснати голове на Световното първенство: Прогноза за Катар 2022

Единичен: Текущ
Световно първенство по футбол Катар 2022
23:00/20 ное.
Отбор да получи най-много голове - Групов етап
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Продължаваме с интересна дългосрочна прогноза за груповата фаза – кой отбор ще получи най-много голове в нея. Аз ще заложа на Иран на 13.00 коефициент в betano bg по няколко причини.

Не бих казал, че Иран е най-слабият тим на първенството, нито пък е в най-силната група. Иранците обаче са подложени на огромен стрес заради протестите, които стават в страната им, а мениджърът им Карлош Кейрош изглеждаше меко казано афектиран по време на пресконференциите им. Не е ясно дали Сардар Азмун ще играе изобщо, защото той подкрепи протестите в страната. Едва ли на персите им е въобще до футбол.

Дори имаше призиви страната да бъде извадена от Първенството в последния момент, но това така или иначе не се случи. Иран обаче има лошия късмет да се срещне с тимове от т.нар. „западен свят“ като Англия, САЩ и Уелс, които дори с удоволствие биха направили и политически призив в срещите си с Иран. Очаквам в поне 2 от тези мача Иран да допусне поне 3 попадения в своята врата, а от Англичаните дори повече.

Не са готови иранците за този турнир и ментално няма да са на него. Рискувам тук, с нисък залог.

Публикация Най-много допуснати голове на Световното първенство: Прогноза за Катар 2022 публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/naj-mnogo-dopusnati-golove-na-svetovnoto-parvenstvo-prognoza-za-katar-2022/

Comments Off on Най-много допуснати голове на Световното първенство: Прогноза за Катар 2022

Comments are closed.