Най-много aсистенции на Световното първенство: Прогноза за Катар 2022

Единичен: Текущ
Световно първенство по футбол Катар 2022
00:00/18 дек.
Най-много асистенции
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Поредна странна прогноза от мен, но нали затова е Световното първенство?! Защо трябва да залагаме на фаворитите, когато можем просто да се позабавляваме…

Призът за най-добър „асистент“ на Световното първенство е далеч от този за голмайстор като престиж, но все пак това са футболистите, които най-често дори „правят“ гола, който реализатора вкарва. Затова реших да се опитам да прогнозирам кой играч ще има най-много асистенции на турнира.

Спирам се на Киерън Трипиър – десния бек на Англия. Според мен Трипиър ще играе като десен халф-бек в отсъствието на Джеймс и Уокър – а и ако трябва да сме честни, то този играч е ПОД ПАРА! Той е основният изпълнител на статични положения за тима си Нюкасъл, а и като цяло има ювелирно центриране от корнер. Със сигурност играчи като Кейн, Магуайър и Рашфорд ще оценят подаванията на Трипиър от статични положения, а и нападателите на Англия ще се възползват от дългите подавания на бека.

Англия е в група с Иран, САЩ и Уелс, което според мен им гарантира продължаване напред в турнира. Ако Трипиър има средно по 1 асистенция на мач в груповата фаза, то ще имам увереността, че дори и 3-4 асистенции могат да бъдат достатъчни за това той да грабне приза за Топ асистент на Мондиала. Давайте смело – 50 коеф в Betano залози.

Публикация Най-много aсистенции на Световното първенство: Прогноза за Катар 2022 публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/naj-mnogo-asistentsii-na-svetovnoto-parvenstvo-prognoza-za-katar-2022/

Comments Off on Най-много aсистенции на Световното първенство: Прогноза за Катар 2022

Comments are closed.