Наполи – Лацио: Прогноза за голове от Серия А

Сезонът на Наполи е по-скоро разочарование. Отборът не успя да се добере до място даващо право на участие в евротурнирите и няма да се очудя ако от ръководството на неаполитанци решат да освободят Дженаро Гатузо.

Лацио също няма за какво да се бори в последния си мач в Калчото, освен разбира се, за евентуално по-високо класиране в таблицата. Разликата с втория с таблицата Интер е само една точка и при евентуална грешка на някой от отборите, включително и на 3-ия Аталанта, може да се случат ротации в крайната визия на класирането.

Най-добри букмейкъри

Четири от последните пет срещи между двата отбора са с под 3.5 попадения и мисля да заложа именно на този пазар. Наполи не са отборът, който бяха през изминалите кампании и личното ми мнение е, че Гатузо трябва да бъде сменен. Наполи бяха нарицание за отбелязване на попадения и офанзивен футбол, а сега са по-скоро бегла сянка на отминалите си години. Неаполитанци бележат в почти всеки свой мач, но в повечето срещи през сезона, това се оказа крайно недостатъчно и заради колебливата игра в отбрана.

Коефициентът в Efbet за под 3.5 гола е 1.75 – не е висок, но залогът ми изглежда разумен.

Единичен: Текущ
Серия А
21:45/1 авг.
Наполи - Лацио
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Публикация Наполи – Лацио: Прогноза за голове от Серия А публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/napoli-latsio-01-08-2020/

Comments Off on Наполи – Лацио: Прогноза за голове от Серия А

Comments are closed.