Немски футбол

Фрайбург - Вердер
Германия
Час - 21:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10
Странно ни е защо Фрайбург са определяни като фаворит в този мач, като се има предвид, че те за в зоната на изпадащите, докато Вердер са спокойни на 12-тата позиция и като цяло са по- добрия отбор. Със сигурност домакините ще бъдат максимално мотивирани пред собствена публика, а и заради много важния за тях мач, затова и се застраховаме със залог двоен шанс Х2. Вердер вече 5 мача нямат загуба, а в последните 10 мача между Вердер и Фрайбург Фрайбург са печелили само веднъж. Едва ли сега ще го направят още веднъж. Прогноза Х2.

Селта - Малага
Испания
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.05
Сигурност - 4/10
Малага са много слаби този сезон и логично са съвсем близо до зоната на изпадащите. Селта са с 4 точки повече от сегашния си противник и би трябвало да дишат по- спокойно. При една победа пред собствена публика вече ще могат да бъдат почти сигурни в оставането си. В първия мач между двата тима за сезона Селта размаза съперника си като гост с 5:0 и Малага едва ли са забравили унижението. Селта е отборът с много по- големи шансове за победа. Прогноза 1.

Либерец - Яблонец
Чехия
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Двата отбора се намират много близо в класирането, но очакваме домакинската подкрепа на феновете да донесе победата за Либерец. Яблонец показват доста лоша форма в срещите си навън. В последните 4 от 5 такива срещи те загубиха. Либерец успяха в началото на сезона да спечелят на стадиона на Яблонец с 2:0, би трябвало и сега да извоюват трите точки пред публиката си. Прогноза 1.

Авелино - Сиена
Италия Серия Б
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Голямо дерби между два от отборите, които имат възможността да се борят за промоция в Серия А. Авелино не се намират в добра форма, като в последните си 8 мача имат само една победа. Сиена пък спечелиха последните си два мача. Така Авелино спаднаха надолу и Сиена се качиха нагоре, което сближи максимално двата отбора и при една победа в този мач Сиена ще бъдат пред тях в класирането. Сиена нямаха проблеми през есента срещу Авелино, когато спечелиха с класиката 3:0, сега очакваме пак да спечелят, дори и този път да не е толкова безпроблемно. Прогноза 2.

ТВ програма:
18:00 Берое - Славия  News7
21:30 Фрайбург - Вердер  Eurosport 2

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/03/blog-post_21.html

Comments Off on Немски футбол

Comments are closed.