Нигерия – Исландия, Световно първенство (22/06/2018)

В мач от 2-рия кръг от груповата фаза на Мондиала излизат отборите на Нигерия и Исландия. С оглед на резултатите от първия кръг, настоящият двубой се явява като изключително важен и за двата състава.

Нигерия се очертава като аутсайдера в групата!

Нигерийците допуснаха загуба с 0-2 от Хърватия. Но по-важното е, че те биваха надиграни през големи периоди от тази среща и не показаха почти нищо от арсенала си. С множеството грешки в защита и яловата атака, т. нар. „супер орли“ се очертават като аутсайдера в тази група.

Явно, че резултатите от контролите преди Световното не са случайни. В тях африканският отбор записа 3 загуби и едва едно равенство. И то срещу непретенциозния отбор на ДР Конго – 1-1. Като добавим и загубата от Хърватия, статистиката на Нигерия не изглежда никак красиво.

Игра с прогнози за Мондиала: Познай 3 мача и спечели 50 ЛЕВА!

Исландия започна силно Световното първенство!

Исландците също не могат да се похвалят с добри резултати от последните си приятелски мачове – 3 загуби и едно равенство срещу Гана. В първия им мач в Русия, обаче, те играха като равен с равен с Аржентина. И въпреки че късметът ги покри с пропуснатата дузпа от Лео Меси, не бих казал, че спечелиха незаслужено точката.

Но за мен по-важно беше, че играят организирано и като колектив. Вярвам, че ще излязат пределно мобилизирани и ще вземат 3 точки, които да ги доближат до фазата на елиминациите. Пожелавам им да повторят или да надградят успеха си от Европейското във Франция преди 2 години, когато достигнаха 1/4-финалите.

Топ футболни залози днес!

Материалът Нигерия – Исландия, Световно първенство (22/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/нигерия-исландия-световно/

Comments Off on Нигерия – Исландия, Световно първенство (22/06/2018)

Comments are closed.