Ник Кириос – Душан Лайович тенис прогноза

До голяма степен избирам този мач заради едно от интервютата, които Кириос даде след победата си над Бублик. В него Ник обясни, че е искал да бъде дисциплиниран на корта и да не прави от своите екстравагантни удари, да спазва тактическия си план и да бъде професионалист на корта.

Изключителна промяна в отношението му към играта. Защото, с редки изключения, той наистина направи точно това и заслужено надигра казахатанеца. За таланта на Кириос е излишно да говорим.

От другата страна е Лайович, който се възползва от колебанието на Нишикори и успя да го излъже за победата в три сета. Сърбинът показа хитрост и опит, но с играта си трудно може да се противопостави на Кириос днес. Преди Маями, Лайович имаше само три победи от началото на годината и смятам че взе максимума от участието си тук.

В допълнение Кириос го победи на този турнир миналата година с 6:4, 6:1. Всичко е в полза на двусетова победа с разлика за Кириос. Имате няколко опции – 2:0 сета за Ник, хендикап -3.5 гейма за него, както и да няма такбрек в мача. Аз избирам опцията за хендикап в полза на австралиеца.

Прогнозата ми е победа за Кириос с хендикап от -3.5 гейма.

Единичен: Текущ
АТП Маями
03:00/25 мар.
Ник Кириос - Душан Лайович
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Ник Кириос – Душан Лайович тенис прогноза впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/nick-kyrgios-dushan-lajovic-25-03-19/

Comments Off on Ник Кириос – Душан Лайович тенис прогноза

Comments are closed.