Ним – Олимпик Марсилия, Прогноза от Лига 1

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА НИМ - МАРСИЛИЯ

Ним отново е 18ти. След загубата от Рен всички в тима бяха посърнали, защото това бе много разочароващо. Ним се бореха адски смело с човек по – малко почти цяло второ полувреме срещу третия в класирането Рен, който макар и в не толкова добра форма, все пак е един от най – качествените отбори в лигата, особено като домакин. Това не бива да разочарова Ним, които ако сега не се възползват от инерцията, няма кога, защото опасността от изпадане е реална.

 

Марсилия бяха тотално шокирани от загубата от Нант. Това поражение дойде от нищото, защото ОМ стоят уверено на второто място и дори се заговори за това, че ще се опитат да преследват ПСЖ по някакъв начин, колкото и голяма да изглеждаше разликата от 10 точки. Е, тя вече е 13 точки, но може би точно поради тази причина, че Марсилия няма реален шанс за титлата, а в същото време преднината пред третия не е малка, ОМ понякога си позволяват отпускане, а и Нант просто изигра този мач като финал в Шампионска лига.

 

 Експертно мнение : Очакваме след това фиаско Марсилия да стегнат защитата и да покажат типичното си високо ниво в дефанзивната игра. ОМ допускат средно по – малко от 1 гол на мач и имат една от най – добрите защити във Франция. Като цяло това си е дефанзивна лига без никакво съмнение. Повечето отбори са ориентирани предимно към защитния футбол. Очакваме от Ним да се постарае да не загуби, както винаги го прави срещу топ отборите независимо на кой терен. Това значи, че ще играе предимно в своята половина без много атаки. Прогнозата ни в мача в този случай е Под 2.5 гола на 1.72.

 

Ним са допуснали повече от 1 гол само в 2 домакинства в лигата този сезон

 

Марсилия допуснаха повече от 1 гол само в 2 гостувания в лигата този сезон

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА НИМ

nimes - Ним - Олимпик Марсилия, Прогноза от Лига 1

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА МАРСИЛИЯ

olympique marseille - Ним - Олимпик Марсилия, Прогноза от Лига 1

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%BD%D0%B8%D0%BC-%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0/

Comments Off on Ним – Олимпик Марсилия, Прогноза от Лига 1

Comments are closed.