Норвегия – Австралия, прогноза (23/03/2018)

Норвегия

Като изключим един период от преди 20-30 години, норвежците са един типичен среден по сила европейски отбор.

Златните години за викингите бяха през 1994 и 1998, когато са двете им участия на финали на Световни първенства. Ако не броим това през далечната 1938. Тогава се класират за сметка на силния отбор на Чехословакия и после са на крачка от сензационен успех срещу шампиона Италия – 1:2 след продължения.

В състава на норвежците все по-често попадат футболисти деца на преселници от по-южни държави от Африка и Балканите. И на отбора все повече започва да липсва типичната за северняците борбеност и непримиримост.

Нещо, което все още може да се твърди за футболистите от Австралия.

Бонус оферти от bet365 България!

Австралия

Кенгурата са почти редовен участник на финалите в последните издания на Световната купа. Независимо, че често им се налага да играят баражи с отбори от Южна и Северна Америка.

Островитяните дори се принудиха да се преместят в Конфедерацията на Азия. Едно, за да се класират без да играят междуконтиненталните баражи. А второ, поради липсата на реална конкуренция в Океания, където само Нова Зеландия ги затрудняваше от време на време.

Те имат и някои отлични резултати в приятелски мачове срещу силни европейски отбори. В това число победа над Германия с 3:2.

България – Босна и Херцеговина, прогноза (23/03/2018)

Прогноза

Повечето футболисти на Австралия играят в прилични отбори в Англия и според мен са по-качествен отбор от посредствените норвежци.

Материалът Норвегия – Австралия, прогноза (23/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/норвегия-австралия-прогноза-23-03-2018/

Comments Off on Норвегия – Австралия, прогноза (23/03/2018)

Comments are closed.