Норвежка висша лига – Норвежки Типелиген 2015

Стабек - Сандефьорд
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

По всичко личи, че Стабек ще спечелят трите точки днес срещу Сандефьорд. Много са нещата, които ни водят към този залог. Стабек се намират в изключителна форма, за разлика от опонента си. Стабек са в серия от 6 поредни победи. В същото време Сандефьорд записаха 5 загуби в първите 7 кръга на първенството. Не бива да забравяме и огромното предимство на домакините в преките двубои. Стабек имат само победи в последните 4 домакинства срещу този си съперник. Последните 3 от тях с разлика. Прогноза 1.

Олесунд - Сарпсборг
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10

Два много равностойни отбори, в които едва ли някой може да каже, че единия е по-добър от другия. През миналия сезон двата тима завършиха на съседни позиции със само една точка разлика. Началото на този сезон на двата тима също изглежда много подобно. Случващото се в преките двубои също спазва тази тенденция - пълна равностойност. Прогноза Х.

Од БК - Стромгодсет
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Това са два от отборите с най-малко отбелязани голове през този сезон, който, макар и да е в началото си, е достатъчно показателен, че двата тима предпочитат да не допуснат попадение, отколкото да вкарат такова. Такъв мач протече и в последната среща между Од БК и Стромгодсет, когато домакинът в днешната среща спечели с минималното 1:0 отново на собствен терен. Хубавият коефициент за ъндър ни кара да се хвърлим на този залог. Прогноза 1.

Старт - Бодьо Глимт
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10

Бодьо Глимт започнаха сезона по ужасен начин, след като регистрираха 1 равен и 6 загуби в първите 7 кръга на новата кампания. Играта на гостите в днешния мач е под всякаква критика и загубите им са напълно заслужени. 5 от тях дори станаха с по два гола разлика. Старт стартираха кампанията по доста по-солиден начин. Те спечелиха 2 от 3-те си домакинства за този сезон. Старт и Бодьо Глимт играха в приятелски мач преди около месец и половина, когато Старт спечелиха с 6:0. Това трябва да ви е достатъчно показателно за разликата в класите между двата отбора към този момент. Прогноза 1.

ТВ Програма
21:45 Реал Мадрид - Ювентус ---> bTV Action

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/2015.html

Comments Off on Норвежка висша лига – Норвежки Типелиген 2015

Comments are closed.