Норич – Ливърпул, Прогноза от Висша лига

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА НОРИЧ - ЛИВЪРПУЛ

Норич вече почти няма какво да губят. Те са на дъното и шансовете им за оцеляване са все по – малко. Интересното е, че напоследък станаха една идея по – прагматични и вече не са чак толкова смели в атака. Научиха се да се организират по – добре и са по – концентрирани, не използват толкова емоции, както в началото. Победата над Борнемут, например, беше много показателна, че Норич, все пак, се развива, но дали това подобряване не идва късно?

 

Ливърпул имаха най – дългата си почивка този сезон. След страхотната победа над Саутхямптън, която дойде за едно вълшебно второ полувреме, първият отбор беше разпуснат като почти всички играчи отидоха на почивка. Сега очакваме Клоп да е подготвил звездния си тим за последната част от сезона. Ливърпул е на 6 победи от бленуваната титла, а перфектната им игра не подлежи на съмнение.

 

 Експертно мнение : Очакваме гостите да се опитат да решат двубоя още в началото. Те имат важен мач с Атлетико за Шампионска лига през следващата седмица и трябва да са подготвени. Затова ще натиснат за победата още в началото днес, а сега, когато са отпочинали, трудно Норич ще им се противопостави. Все пак, канарчетата са опасен отбор, особено у дома. Те дори победиха Ман Сити в началото на сезона тук, така че не е изключено да се налага на Ливърпул да вкарват през 2рото полувреме, когато по принцип често бележат. Прогноза – Ливърпул да вкара в 2те полувремена на 1.85.

 

Ливърпул вкара 31 гола в последните си 8 мача срещу Норич

 

Норич има най – слабата защита в лигата с най – много допуснати голове

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА НОРИЧ

norwich1 - Норич - Ливърпул, Прогноза от Висша лига

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЛИВЪРПУЛ

liverpool1 - Норич - Ливърпул, Прогноза от Висша лига

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%87-%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BF%D1%83%D0%BB-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%88%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0/

Comments Off on Норич – Ливърпул, Прогноза от Висша лига

Comments are closed.