Норич Сити – Лестър Сити, Прогноза от Висша лига

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА НОРИЧ - ЛЕСТЪР

Норич бяха размазани от Уулвс в миналия кръг от Висшата лига. Никакви опити на Фарке да противодейства тактически на Санто не сработиха. Още в началото вълците поведоха с 2 бързи гола, след което тотално обезвериха канарчетата. Изпадането стои на дневен ред. Сякаш Норич са най – близо до него от всички отбори в първенството. Интересното е, че като стил на игра Фарке предлага доста добри идеи и знае какво иска да направи неговия отбор. Проблемът е в качеството на играчите и по – точно в това, че те не могат да изпълняват добре това, което се изисква от тях.

 

Лестър бе разочарован при загубата от Ман Сити в края на мача от миналия кръг във Висшата лига, но това не бе най – голямата трагедия. Проблемът за лисиците е, че имат само 1 победа в последните 5 мача и формата им определено спадна. Преднината им пред Ман Юнайтед все още е добра, 9 точки, но това не гарантира нищо на лисиците. За Лестър подобни мачове с тимове като Норич са просто задължителни за печелене, така че гостите ще потърсят победата до край със сигурност.

 

 Експертно мнение : Норич играе офанзивно у дома. Те нямат и много друг избор вече. С всеки следващ мач оцеляването изглежда все по – малко вероятно, така че ако видим дефанзивен подход от канарчетата, то това ще бъде в гостуване. Лестър могат много лесно да излъжат защитата на Норич, а головата суша за Варди е просто лошо стечение на обстоятелствата и е свързана с понижението на формата на целия отбор. Смятаме, че ако вкара 1-2 гола бързо ще се върне в ритъм. Залагаме на головете в този мач – Над 2.5 гола на 1.66.

 

5 от последните 7 мача между Норич и Лестър завършиха с Над 2.5 гола

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА НОРИЧ

norwich - Норич Сити - Лестър Сити, Прогноза от Висша лига

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЛЕСТЪР

leicester city - Норич Сити - Лестър Сити, Прогноза от Висша лига

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%87-%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8/

Comments Off on Норич Сити – Лестър Сити, Прогноза от Висша лига

Comments are closed.