Нюрнберг – Борусия М’Гладбах: Прогноза и залог от Бундеслигата

Не може да се твърди, че “Еф Ец Ен” са навлезли в кой знае каква серия, но съхраниха шансове за спасение. Към настоящия момент те са минимални и изискват грешни ходове от прекия конкурент Щутгарт. Въпреки това победа в събота би им дала нужния стимул, а и ще покаже готовността им за бързо завръщане в немския елит.

Дори да изпадне, не вярвам Нюрнберг да се задържи дълго във втория ешелон на Германия. Съставът на Борис Шомерс разполага с добри индивидуалности, които биха се справили с тежката задача.

Нека обаче да се върнем на темата – надеждите за спасение са напълно реални, тъй като Щутгарт се намира в жестока криза. Всъщност Нюрнберг допусна само едно поражение в предходните си пет домакинства. То дойде от тима на РБ Лайпциг, което бе очаквано, но от “Грюндиг Щадион” победен си тръгна Аугсбург, а Байерн Мюнхен взе само една точка. Със сигурност това всява смут сред избраниците на Дитер Хекинг, които и без друго не се намират в оптимална спортна форма.

Всички бонуси от букмейкърите, от които може да се възползвате

Няма и помен от онези знаменити есенни мачове, в които Борусия стигаше лесно до крайния успех. Да, основно се разчиташе на мачовете у дома, но и в тазгодишните си гостувания “жребчетата” записаха няколко феноменални представяния. Не очаквам да им е толкова лесно в събота, но въпреки това борбата за Лига Европа изисква спечелване на трите пункта.

Когато имаме два отбора, нуждаещи се от попадения и точки, най-резонно е да се насочим към маркета “гол/гол”. Той идва обаче с доста ниска ставка, едва 1,50 в Winbet, затова ще го комбинираме с двоен шанс 1Х, давайки предимство на опашкаря.

Единичен: Текущ
Германия, Бундеслига
16:30/11 май
Нюрнберг - Борусия Мьонхенгладбах
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дайте прогноза

Запись Нюрнберг – Борусия М’Гладбах: Прогноза и залог от Бундеслигата впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/nurnberg-borussya-m-gladbach-11-05-19/

Comments Off on Нюрнберг – Борусия М’Гладбах: Прогноза и залог от Бундеслигата

Comments are closed.