Няколко прогнози за Събота 22 Юни 2019

Лятото е вече в разгара си и Топ Европейските футболни първенства са в почивка, но след, като разгледахме тиража, избрахме за вас няколко футболни прогнози за днес. Можете да разгледате лицензирания букмейкър за България Уинбет, който е приготвил интересни оферти за всички нови клиенти.

Акранес – Копавогур, Исландия футбол

Акранес е по-известния от двата отбора, като в момента се намира и в по-добра форма 50% на 25%, в полза на домакините. Акранес претърпя няколко загуби последните маочве и според нас е време да вземе ценни точки у дома. Копавогур не е побеждавал, като гост от 8 мача, като отбора разчита най-вече на мачовете у дома.

Прогноза – победа домакин

ИФК Мариехамн – ХИК Хелзинки, Финландия Вейкауслига

Мариехамн са на 7-място във временното класиране, а ХИК са на 5-то, като разликата е 4 точки между тези отбори. Маиехамн по принцип прави силни мачове у дома. Тази година все още отбора не може да покаже повече от своите способности, но според нас тук може да направи 1х. Коефициентите са 3.55 и 3.25 разписани на 1х в две колонки.

Победа или равен за домакина – 1х в две колонки или довен шанс

Национална лига, Беларус Локомотив Тбилиси – ФК Рустави

Локомотив Тбилиси се намира на 5-то място във временото класиране, а отбора на ФК Рустави са 9-ти. Локо Тбилиси се представят доста силно този сезон, като отбора е с 92% спортна форма в момента. От последните 3 мача между тези отбори Локомотив Тбилиси има 3 победи.

Победа домакин

Виж цялата прогноза на:

Comments Off on Няколко прогнози за Събота 22 Юни 2019

Comments are closed.