Обосновани и статистически прогнози

Болоня - Интер
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Няма как Интер да не са фаворит в днешния мач. Противникът им е може би най-слабо представящият се отбор сред всички тимове в Серия А. Интер пък са в челото на класирането и имат амбиции за един успешен сезон. Винаги в мачовете между Болоня и Интер фаворит е бил отборът на Интер, а сега това важи още повече. Прогноза 2.

Ерцебриге Ауе - Айнтрахт Франкфурт
Купа на Германия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Твърде голяма е разликата в класите между двата отбора. Домакините се състезават в третото ниво на немския футбол, като дори и там не са сред най-успешните отбори - в момента нямат победа от пет поредни кръга. Елитният Айнтрахт Франкурт би трябвало да се справи с лекота със днешния си противник. Прогноза 2.

Волфсбург - Байерн Мюнхен
Германия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Тук и двата отбора са от първата дивизия, но това не означава, че няма голяма разлика в класите. Байерн е много пред всички останали отбори в Германия, включително и Волфсбург. Доказателство за това е срещата им от преди един месец, когато Баварците разгромиха Волфсбург с 5:1. Нашите очаквания са за победа на гостуващия отбор. Прогноза 2.

ФСВ Франкфурт - Херта Берлин
Купа на Германия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Още един двубой, в който имаме отбори от две различни дивизии - домакините са във втора Бундеслига, докато гостите се състезават в първа. И тук гостуващия отбор се отличава с много по-високо ниво на игра, което очакваме да се прояви, макар и двубоят да се проведе на стадиона на домакините. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/blog-post_27.html

Comments Off on Обосновани и статистически прогнози

Comments are closed.