Обосновани и статистически прогнози за предстоящите срещи

Рома - Аталанта
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Рома играят добър футбол и на Олимпико няма как да не очакваме да спечелят срещу Аталанта, които записаха само една точка в последните си три мача. Тимът продължава да е фаворит на букмейкърите за спечелването на титлата, но ако не печелят домакинствата си срещу отбори като Аталанта това няма как да стане. Съмняваме се обаче да не спечелят. Прогноза 1.

Дженоа - Карпи
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10

Дженоа домакинстват на новака в елита Карпи, който спечели само една точка в последните си пет двубоя. Това не е само временно явление при гостите, те се намират на последно място в класирането с едва 6-точков актив. Дженоа в същото време имат само една загуба в последните си 8 мача. Като добавим много силната игра на Дженоа на собствен терен, победата им става почти сигурна. Прогноза 1.

Цволе - Аякс
Холандия
Час - 15:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Лидерът в класирането Аякс излиза в пореден мач в похода си към титлата. Аякс са доминант в Ередивизи и с 32 точки след 13 мача при голова разлика 36:7 заслужено заемат първото място. Цволе са 7-ми с 11 точки по-малко. Изненада би било, ако гостите не победят. Прогноза 2.

ПСВ Айндховен - АЗ Алкмаар
Холандия
Час - 17:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

ПСВ е основният конкурент на Аякс за титлата. Очакваме и те да спечелят, както го направиха във всичките си последни 7 мача у дома срещу АЗ Алкмаар. Повечето от тези победи са с хендикап. Точно такава победа очакваме и днес. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_29.html

Comments Off on Обосновани и статистически прогнози за предстоящите срещи

Comments are closed.