Обосновани прогнози – Италия

Рен - Сент Етиен
Франция
Час - 22:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Двата отбора са много близко един до друг в класирането, като ги разделя само една точка. За това, че двата тима са много равностойни, говори една невероятна статистика - последните пет мача между двата отбора са завършили без победител. Не бихме се учудили, ако и днес съперниците си разделят по една точка. Прогноза Х.

Севиля - Селта
Испания Купа на Краля
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Селта трудно ще устоят на страхотната форма на Севиля. Севиля имат 6 победи и 1 равен в последните си 7 мача. Селта не би трябвало да е сериозен проблем за силните домакини. Шансовете са на тяхна страна. Прогноза 1.

Брага - Рио Аве
Купа на Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Брага имат сериозно предимство в преките двубои срещу Рио Аве. За последните три сезона, Брага имат пет победи в директните двубои, докато Рио Аве само една. Последното домакинство на Брага срещу този им съперник завърши с победа с 5:1. И сега се намират в по-добра форма. Прогноза 1.

ПСВ Айндховен - Утрехт
Купа на Холандия
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

ПСВ Айндховен са в страхотната серия от седем поредни победи срещу Утрехт. Последните четири от тях станаха с два или повече гола разлика. ПСВ показват отлична форма от края на миналата година и началото на тази, записвайки шест победи в последните си шест мача. Шансовете на Утрехт могат да се определят като почти никакви. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/02/blog-post_4.html

Comments Off on Обосновани прогнози – Италия

Comments are closed.