Обосновани прогнози – Франция

Лориен - Монако
Франция
Час - 15:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

Монако започнаха да играят доста по-добре от началото на сезона и вече стигнаха почти до второто място. Монако са в 7 поредни мача без поражение. Днес им трябва задължителна победа срещу средняка Лориен, за да останат в добри позиции за Зона ШЛ. Имат големи шансове да я постигнат. Прогноза 2.

Каен - Марсилия
Франция
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Положението при Марсилия е същото, само че те имат да свършат още работа, докато се върнат в челото на класирането. Резултатите им в последно време обаче показват, че най-вероятно в края на сезона ще бъдат там, където им е мястото. Марсилия са непобедени 11 поредни мача. Сезонът на Каен протича по коренно противоположен начин - те  стартираха кампанията добре, но сега имат 2 равенства и 4 загуби в последните 6 мача. Прогноза 2.

Удинезе - Ювентус
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Ювентус също имаха слабо начало на сезона, но сега правят това, което сме свикнали да виждаме от тях в последните години - да мачкат всичко наред. Ювентус спечелиха всичките си мачове в последните девет кръга и вече са на само две точки от първото място. 12-ия Удинезе в момента не изглежда като равностоен опонент на Старата госпожа. Домакините в последния кръг поднаха от Карпи. Прогноза 2.

Болоня - Лацио
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 7/10

Лацио в последните си две гостувания направиха две впечатляващи победи над Интер и Фиорентина. Днес ги чака гостуване на Болоня, които пък в последните си две домакинства записаха две загуби от Киево и Емполи. Нашата прогноза е по-стойностния отбор да спечели. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/blog-post_17.html

Comments Off on Обосновани прогнози – Франция

Comments are closed.