Оесте – Вила Нова, прогноза (19/05/2018)

В мач от шампионата на Бразилия в Серия Б един срещу друг излизат тимовете на Оесте и на Вила Нова. Според очакванията на букмейкърите домакините би трябвало да са фаворит в този двубой. Аз, обаче, не мисля така.

Вила Нова е фаворит срещу Оесте!

След като стартираха сезона с победа (2-0 срещу КР Бразил), Оесте зписаха серия от разочароващи мачове. И по-конкретно – 4 последователни срещи без победа – 2 загуби и 2 равенства.

В същото време съставът на Вила Нова е на другия полюс. Той е на 2-ро място в класирането. Но има равни точки с лидера Форталеса. След 5 изиграни кръга до момента отборът на гостите има в актива си 4 победи и едва едно равенство.

Друг силен коз в тяхна полза е защитната формация на тима. Тя е най-добрата в цялата лига, допускайки само 2 гола в тези 5 мача.

В исторически план предимството също е за тима на Вила Нова. Той е допуснал едва едно поражение в предишните 6 директни сблъсъка срещу Оесте.

Футболни прогнози всеки ден!

Прогноза за Оесте – Вила Нова

„Двойката“ сякаш изглежда логична при така поднесените факти от моя страна. В търсене на по-високия коефициент, обаче, ще потърся победа за гостите на ПП/КИ.

Материалът Оесте – Вила Нова, прогноза (19/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/оесте-вила-нова-прогноза/

Comments Off on Оесте – Вила Нова, прогноза (19/05/2018)

Comments are closed.