Олександрия – Черноморец Одеса, прогноза (10.03.2018)

Олександрия – Черноморец Одеса е мач от Групата за изпадане на Висшата лига в Украйна.

Олександрия не е отбора от миналия сезон!

След чудесния си миналогодишен сезон, в който заеха престижното 5-то място в крайното класиране добивайки правото за квалификации в Лига Европа, сега Александрия сякаш е друг отбор. Дали неуспеха срещу Бате Борисов погреба амбициите в този клуб, ще кажат специалистите.

Факт е обаче, че отборът бе принуден да продаде някои от основните си футболисти. И без да закупува нови такива, сега е принуден да разчита на много младежи в борбата за оцеляване. Очевиден срив и в амбиции, и в качество на отбора.

Друго важно нещо е и моментната слаба форма. Която дори и при наличието на някои проблясъци, бе потвърдена и от техния наставник.

Създай залог за който и да е мач – разбери как!

Черноморец Одеса също е в лоша форма!

Днешният им опонент може да се каже, че е на същото незавидно ниво и недобра игрова форма.

Черноморец Одеса е един от така наречените филиали на Шахтьор Донецк. Често при нужда са получавали помощ, която бихме могли да я наречем условна – извън терена.

Понякога в това първенство се получават привидно странни за незапознатите резултати. Силно се надявам и сега случая да бъде точно такъв.

Прогнози от футболни анализатори!

Прогноза за Олександрия – Черноморец Одеса!

От спортно-техническа гледна точка има два важни според мен момента. Отбора на Александриа имаха мач на 06.03, докато Одесчани играха за последно на 03.03. Имайте предвид, че и двата тима имат по много млади играчи. Три дни в повече за възстановяване играе голяма роля при тях.

Терените в Украйна са ужасни и се играе силов футбол, който всъщност прилича повече на борба. При такива обстоятелства винаги е за предпочитане да се заложи за кондиционно по-готовия отбор.

Според мен отбора на Черноморец няма да загуби този мач. Но се надявам и дори на изненада с чудесен коефициент от bet365.

Материалът Олександрия – Черноморец Одеса, прогноза (10.03.2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/олександрия-черноморец-одеса/

Comments Off on Олександрия – Черноморец Одеса, прогноза (10.03.2018)

Comments are closed.