Паганезе – Катандзаро, прогноза (06/05/2018)

Последен кръг от редовния сезон в Група С на Серия С в Италия. Той ще се окаже последен за сезона за шампиона Лече и последния Акрагас. Както и за още 6 клуба, заемащи местата между 11 – 16.

Един от тях е Катандзаро. Отбор, който има няколко сезона в Серия А. За последно скромния тим от Калабрия играе там 5 поредни сезона в периода 1978-83 година и може да се похвали с едно 8-мо и едно 9-то място. Тогава част от отбора е Кладио Раниери, който прекарва там най-силните години от не особено впечатляващата си кариера като футболист.

Миналата година на гостите се наложи да играят плейаут за оставане в лигата. Но сега рано си осигуриха мястото си в нея. Те са традиционно домакински отбор, но в последните 3 гостувания са без загуба – две равенства и победа над предпоследния Фонди.

Барселона – Реал Мадрид, прогноза (06/05/2018)

Сега ще гостуват на Паганезе, който след 1-2 седмици ще играе плейаут срещу Фонди.

Срещата е без значение и за двата отбора. Но предполагам, че мислите на домакините вече са насочени към двата мача с Фонди и едва ли една победа срещу Канандзаро има някакво значение за тях.

Гостите пък пристигат в добра форма, а и имат само една загуба от 7 гостувания тук. Те победиха в 3 от последните 4, а преди това два пъти отборите са завършвали наравно.

В реалните залози ще пробвам и зрелищното 7.00 за победа на гостите и голове в двете врати. Но тук прогнозата ми е 0.0 Азиатски Хендикап за Катандзаро, който печели при тяхна победа, а при равен връща залога.

Материалът Паганезе – Катандзаро, прогноза (06/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/паганезе-катандзаро-прогноза/

Comments Off on Паганезе – Катандзаро, прогноза (06/05/2018)

Comments are closed.