Падерборн – Хофенхайм, Прогноза от Бундеслига

Paderborn-Hofenhaym Prognoza ot Bundesliga Betinum.com

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА ПАДЕРБОРН - ХОФЕНХАЙМ

Хофенхайм вкара гол във 2ро полувреме в 3 от последните си 5 мача

 

Хофенхайм победи Падерборн в 3 от последните 4 мача между двата отбора

 

Падерборн продължава да е на дъното

 

😐 Падерборн направи 0-0 с Фортуна в мач, в който не видяхме почти нищо вълнуващо, но този резултат не беше в интерес и на двата отбора. Падерборн продължава да се намира на последното място с незавидните 17 точки от 26 мача и със само 1 победа през календарната година. Основните проблеми на тима са свързани с играта в защита като тези допуснати 54 гола от Падерборн ги прави един от отборите с най – слаба отбрана в първенството.

 

Хофенхайм е в лоша форма

 

📉 Хофенхайм продължава с ужасните резултати напоследък. Загубата от Херта с 0-3 можеше да е дори по – изразителна. В мача си срещу тима от Берлин Хофенхайм допуснаха цели 3 гола за по – малко от 20 минути, а защитата им беше тотално неориентирана, бавна и мудна в този период, което им коства и мача. В никакъв случай Хофенхайм не могат да се преборят за местата даващи право на участие в Лига Европа дори с подобно представяне.

 

Хофенхайм обикновено прогресират в играта си с течение на мача

 

 Експертно мнение: Прогнозата ни е в полза на гостите само заради двата факта, че те са доста по – силният от двата тима и че играят много по – добре през 2рите полувремена на мачовете си. Падерборн може да са направили 0-0 с Фортуна, но там подходът им бе съвсем различен. Ако искат да оцелеят, те трябва да започнат да трупат победи, защото равенствата просто не им помагат. Затова смятаме, че ще играят по – отворено срещу Хофенхайм, а гостите ще имат възможности да вкарат гол през 2рата част. Прогноза – Хофенхайм да вкара във 2ро полувреме на 1.52.

 

ВИЖТЕ НАШАТА БЕЗПЛАТНА ПРОГНОЗА ОТ ФИНАЛА ЗА КУПАТА НА БЕЛАРУС МЕЖДУ БАТЕ И ДИНАМО БРЕСТ ТУК

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ПАДЕРБОРН

Paderborn Logo

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ХОФЕНХАЙМ

Hoffenheim Logo

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/paderborn-hofenhaym-prognoza-ot-bundesliga/

Comments Off on Падерборн – Хофенхайм, Прогноза от Бундеслига

Comments are closed.