Плейоф за влизане в Примера Дивисион

Сарагоса - Хирона
Плейоф за влизане в Примера Дивисион
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.90
Сигурност - 5/10

Хирона е големият фаворит за спечелването на този плейоф. Макар и двата тима да стигнаха до този етап, разликата между тях е огромна. Хирона завършиха с 21 точки преднина пред Сарагоса. Те завършиха с равни точки с второто място, даващо право на директно влизане, и само драматичните събития от последния кръг не им позволиха вече да се радват на влизането си в Примера Дивисион. Но като цяло Хирона играе безапелационно. Отборът има 7 победи и 2 равни в последните си 9 мача. Сарагоса пък имат само 3 победи в последните си 13 мача. Прогноза 2.

Испания - Коста Рика
Приятелски мач
Час - 21:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Макар и да не можем да отречем прекрасното представяне на Коста Рика на последното световно първенство, факт е, че домакините от Испания са далеч по-класния отбор. Можем да кажем с голяма степен на сигурност, че домакините от Испания ще спечелят с поне два гола разлика, стига да подходят сериозно към двубоя. Коста Рика не се представят много добре в последно време, като записаха равен и две загуби в последните си 3 мача. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Южна Корея - ОАЕ
Приятелски мач
Час - 12:20
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

И тук имаме два отбора с доста чувствителна разлика в класите. Южна Корея се представят страхотно през тази година, в която записаха 7 победи в 9 мача. Отборът на ОАЕ не може да се похвали с толкова добри резултати, нито с толкова добри футболисти. Прогноза 1.

Худинге - Нюкопингс
Швеция 3
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Отборът на гостите се представя много солидно от началото на кампанията, в която допуснаха само една загуба в първия кръг и след това са безгрешни. Домакините пък имат само 4 спечелени точки в 10 мача. През миналия сезон двата тима играха отново в тази дивизия, като тогава Нюкопингс победиха и в двата мача. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_11.html

Comments Off on Плейоф за влизане в Примера Дивисион

Comments are closed.