Плейоф за ЕП и Англия Лига 1

Украйна - Словения
Плейоф за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Възможностите на Украйна са много по-големи и единствената им цел за домакинския мач е победата. Словенците не са кой знае колко силен отбор, те просто имаха късмета да са в една от по-слабите групи, като зад тях се класираха само отборите на Естония, Литва и Сан Марино. Украинците за малко изпуснаха да се класират директно, но едва ли ще изпуснат класирането за Европейското. Те имат много здрав отбор и не би било логично да не играят на ЕВРО 2016. Прогноза 1.

Швеция - Дания
Плейоф за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

Много здраво скандинавско дерби, в което Швеция определено е отборът в много по-добро моментно състояние. Дания бяха в една от слабите групи, но все пак позволиха на Албания да им вземе второто място и така трябва да играят на бараж. Швеция имаха доста по-здрава конкуренция и се представиха много по-успешно. Като добавим домакинското предимство и факта, че гостите нямат победа вече четири поредни мача, единицата тук е отлична опция. Прогноза 1.

Брадфорд - Крю Алекзандра
Англия Лига 1
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Брадфорд, които се намират в горната половина на таблицата и нямат загуба в 6 поредни мача, приемат последния в класирането тим на Крю Алекзандра. Като добавим към това и двете победи на Брадфорд срещу Крю през миналия сезон, везните се накланят прекалено много към домакините. Прогноза 1.

Суиндън - Скънторп
Англия Лига 1
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Суиндън е отборът на предпоследно място. Те не започнаха сезона никак зле, но в момента формата им е трагична. Те имат 2 равенства и 10 загуби в последните си 12 мача. Срещу тях излиза един от отборите в най-добра форма в лигата - Скънторп имат 6 победи в последните си 7 мача. Огромна разлика, която прави гостите сериозни фаворити. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/1.html

Comments Off on Плейоф за ЕП и Англия Лига 1

Comments are closed.