Плейоф за ЕП и Квалификации за ЕП До 21 г.

Ирландия - Босна и Херцеговина
Плейоф за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 3.25
Сигурност - 4/10

Босна не успяха да победят в мача си като домакин, но очакваме все пак да свършат работата си като гост. Отбор с играчи като Един Джеко, Миралем Пянич, Сенад Лулич, Ведад Ибишевич, Емир Спахич и така нататък заслужава да има място на Европейското първенство. Ирландия са добре сплотен колектив, но класата отсъства в отбора. Би било изненада, ако Босна не се справят. Можете да опитате и просто залог за това Босна да продължи, но ние рискуваме малко повече и търсим чиста двойка. Прогноза 2.

Молдова U21 - Чехия U21
Квалификации за ЕП До 21 г.
Час - 14:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Младежките отбори на Молдова и Латвия излизат в пореден мач от квалификациите за Европейското. Чехите вървят много добре и заемат второто място в групата. Молдова са на последно място (групите са от по шест отбора). Няма съмнение, че чехите са по-качествения отбор и напълно нормално се определят като фаворити днес. Много вероятно е да спечелят, така че ви препоръчваме да заложите за тях. Прогноза 2.

Албания U21 - Лихтенщайн U21
Квалификации за ЕП До 21 г.
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Лихтенщайн са боксовата круша в тази група. И сами можете да си представите как една такава малка страна може да събере достатъчно играчи за конкретна възрастова група. Отборът не е правил друг резултат освен загуба от години. И в тези квалификации, разбира се, имат само загуби. Те паданха във всичките си пет мача поне с два гола разлика. Головата разлика им е 0:19. Една от тези загуби е като домакин именно на Албания. Напълно нормално е и в домакинския си мач албанците да спечелят с хендикап. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Бейтар Тел Авив - Макаби Кирят Гат
Израел
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Домакините се намират в много по-добра форма. Те спечелиха 4 от последните си 6 мача, докато противникът им има само 2 точки за последните си 5 мача. Разбира се, Бейтар имат на своя страна и домакинското предимство, което им помогна в последното домакинство на Макаби Кирят Гат. Залагаме да им помогне и сега. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/21.html

Comments Off on Плейоф за ЕП и Квалификации за ЕП До 21 г.

Comments are closed.