Плейоф за ЕП и Квалификации за СП

Дания - Швеция
Плейоф за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Златан Ибрахимович и компания показаха защо ги определяхме като фаворити още преди първия мач. Те водеха с 2:0, но в последната минута допуснаха гол и така интригата остава. Но те продължават да са фаворити и сега. Равенството напълно си устройва. Много добър коефициент получаваме за двоен шанс, така че изборът тук е лесен. Прогноза двоен шанс Х2.

Словения - Украйна
Плейоф за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Украинците спечелиха много спокойно в първия мач и вече с единия крак са на ЕВРО 2016. Сега словенците са изправени до стената и ще бъдат принудени да рискуват много в опит да върнат разликата. Те обаче не са по-добрия отбор и този риск е много вероятно да завърши с напълнена кошница. Прогноза 2.

Бангладеш - Австралия
Квалификации за СП.
Час - 13:30
Прогноза - 2 (-3 ХК)
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10

Тук въпросът не е дали Австралия да победи, а с колко. Разликата между двата отбора е прекалено голяма, за да я коментираме. Двата тима се срещнаха през септември, когато Австралия победиха с 5:0. Сега за целите на нашия залог ще ни трябва тяхна победа с четири или повече гола разлика. С оглед на факта, че в последния си мач Бангладеш паднаха с 5:0 и от далеч по-слабия тим на Таджикистан, вероятността за излизане на залога ни е много голяма. Прогноза 2 с хендикап -3 гола.

Гана - Коморски острови
Квалификации за СП
Час - 17:00
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Гана е един от най-силните отбори на континента. Доказателство за това е достигането им до финал на последната Купа на африканските нации. Много са и успешните им представяния на Световни първенства. В тима личат имената на големи звезди на топ европейските отбори. Ганайската машина сега се изправя срещу отбора на Коморските острови. Гостите нямат победа вече повече от пет години. Нормално, все пак повечето от вас сигурно дори не са чували за съществуването на тази държава. Гана би трябвало да спечелят с поне три гола преднина. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_17.html

Comments Off on Плейоф за ЕП и Квалификации за СП

Comments are closed.