Плейоф за ЕП и контролни срещи

Босна и Херцеговина - Ирландия
Плейоф за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Босна и Ирландия ще си оспорват едно от 24-те места на ЕП 2016. Босна показаха много добра форма в последните мачове и са в серия от три поредни победи, която им помогна да достигнат до баражите. Ирландия загубиха последния си мач от квалификациите. Поглеждайки към двата отбора, в този на домакините безспорно личат имената на много по-класни състезатели, играещи в някои от най-добрите европейски клубове. В Ирландия липсва такъв блясък и това е причината домакините да влизат в мача в ролята на фаворити. Босненците няма съмнение, че ще създадат такава атмосфера, че на гостите ще им се иска да не са излизали на терена. Прогноза 1.

Испания - Англия
Контролна среща
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Макар и англичаните да направиха едни успешни квалификации, те все още са твърде далеч като класа от отбора на Испания. Испанците са сила, с която никой не може да се мери на европейската сцена. Те са в серия от 8 поредни победи, като в тях нито един от съперниците им не успя да отбележи гол. При този коефициент е добра идея да се заложи за Ла Фурия Роха. Прогноза 1.

Люксембург - Гърция
Контролна среща
Час - 20:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Въпреки че гърците тотално се провалиха в квалификациите за Европейското, сега двубоят е приятелски и могат да отпуснат малко гипса. Разбира се, напълно логично е отбора да спечели срещу Люксембург. Добрият коефициент за тях е следствие на лошите резултати в квалификациите, но там натиска от медиите беше жесток. Сега може да са по-спокойни и да използват много по-високата си класа, за да победят. Прогноза 2.

Уелс - Холандия
Контролна среща
Час - 21:45
Прогноза - 1Х
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Букмейкърите определят холандците като фаворит, но все пак тук имаме два отбора, единият от които ще играе на Европейското, а другият няма. Този който ще играе е тимът на Уелс. Гарет Бейл и компания играят изключителен футбол, докато Лалетата са тотално обезсърчени след четвъртото си място в групата и само 13-те точки от 10 мача. Уелс могат да използват инерцията си и да направят равен, ако не и победа. Прогноза двоен шанс 1Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_13.html

Comments Off on Плейоф за ЕП и контролни срещи

Comments are closed.