Плейоф за Примера Дивисион

Валядолид - Лас Палмас
Плейоф за Примера Дивисион
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.00
Сигурност - 4/10

Ще потърсим по-високия коефициент в този мач, тъй като поне според нас те са с по-големи шансове за извоюване на ценната победа. Те спечелиха повече точки в класирането и бяха много близо до това да влезнат директно. Лас Палмас се намираха в много по-добрата форма в края на редовния сезон - записаха само победи в последните си 5 двубоя. Имат 3 победи и 1 равен в последните 5 мача срещу Валядолид. Прогноза 2.

ГАИС Гьотеборг - Утсиктенс
Швеция 2
Час - 20:20
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Традиционно силният шведски тим ГАИС Гьотеборг приема отбора на Утсиктенс, които са новаци в тази шведска дивизия и не я започнаха никак добре. Отборът спечели само 1 точки в последните си 4 двубоя. Шансовете им в двубоя срещу ГАИС не изглеждат много големи. ГАИС е по-добрият отбор и този коефициент за тяхна победа напълно ни удовлетворява. Прогноза 1.

Дегерфорс - АФК Юнайтед
Швеция 2
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.60
Сигурност - 4/10

Този двубой изглежда много равностоен и статистиката ни говори, че най-вероятния изход от него е равенството. Отборите имат разделени по 2 победи в последните 4 директни мача. Разликата между тях в класирането е 3 точки в полза на домакините, като гостите имат мач по-малко. Двата отбора имат един и същ сбор точки в последните 4 мача. Прогноза Х.

Швейцария - Лихтенщайн
Приятелски мач
Час - 20:15
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Най-логичното нещо, което можем да очакваме в този приятелски двубой между отборите на Швейцария и Лихтенщайн, е спокойно и убедителна победа за домакините. Те са изключително силен отбор, който стигна осминафинал на последното Световно първенство и записа 3 победи в последните си 3 официални мача. В тях те спечелиха с резултати 4:0, 4:0 и 3:0 срещу съответно отборите на Сан Марино, Литва и Естония. Лихтенщайн е със сигурност по-слаб отбор поне от последните два споменати отбора, така че е логично да очакваме и те да си тръгнат с поне 3 гола разлика. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_10.html

Comments Off on Плейоф за Примера Дивисион

Comments are closed.