Плейоф за Серия А

Болоня - Пескара
Плейоф за Серия А
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10

В решаващ финален плейоф за влизане в Серия А се изправят отборите на Болоня и Пескара. Първият мач в Пескара завърши при резултат 0:0, така че и двата отбора имат своите шансове. Поне на хартия домакините са фаворити. Те разполагат с по-качествените играчи, които до миналия сезон се състезаваха при най-добрите. Имат и голямо предимство в преките двубои. Най-много стойност в залозите за този мач има в залога за домакините. Прогноза 1.

Сейнт Патрикс - Бохемиън
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Сейнт Патрикс се представиха отлично в последните си двубои срещу днешния си противник. Те са в серия от 3 поредни победи срещу Бохемиън. Отборът се представя много добре в последните 20 дни, в които записа 3 победи от 4 мача. Отборът на домакините е определян като фаворит от специалистите, за което голяма роля играе и важното значение на домакинското предимство.

Йонкопингс - Ангелхолмс
Швеция
Час - 20:20
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Намиращият се в отлична форма и заемащ първото място в класирането отбор на Йонкопингс приема Ангелхолмс в последен мач от 13-ия кръг на шведското първенство. Домакините започнаха кампанията по прекрасен начин и дават заявка за големи успехи през този сезон. Те записаха 9 победи в първите 12 мача. Ангелхолмс, които във временното класиране се намират в зоната на изпадащите, имат само 2 победи от началото на кампанията. Преките двубои също са достатъчно показателни - Ангелхолмс не са печелили в 6 поредни мача. Прогноза 1.

УК Дъблин - Шелбърн
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Отличната форма на гостите ни кара да мислим, че няма да загубят днес в гостуването си на УК Дъблин. Шелбърн играят страхотен футбол в последно време, като записаха само победи в последните си 4 мача. Друго нещо, което ни кара да се насочим към тях, е предимството им в преките двубои. Шелбърн имат 4 победи срещу 2 на противника си в последните 6 директни мача. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/09062015.html

Comments Off on Плейоф за Серия А

Comments are closed.