Подбрани мачове с нисък процент риск и високи коефициенти

Тулуза - Марсилия
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
3-ия в класирането Марсилия гостува на 3-ия отзад напред Тулуза. Марсилия, въпреки многото си грешки в последните кръгове, все още не са изгубили шансове за титлата, намирайки се на 4 точки зад водача Лион. Марсилия нямат никакви проблеми срещу Тулуза през последните няколко години. Последните 6 двубоя между двата тима са завършили с 4 победи за Марсилия и 2 равенства. Факторът домакинство със сигурност ще помогне на домакините, но не достатъчно за спечелване на точки според нас. Прогноза 2.

Щутгарт - Херта
Германия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 3.80
Сигурност - 4/10
Щутгарт играят ужасно от подновяването на първенството след зимната пауза, като след това записаха 4 загуби и 2 равенства. Това удостои Щутгарт с честта да заемат последното място във временното класиране, като разликата от зоната на спасението постепенно започва да става притеснителна. Херта са малко над тази зона и ако днес победят, ще могат да дишат далеч по-спокойно. Формата на Херта е една идея по-добра от тази на съперника. Те спечелиха в последния си мач. Спечелиха и последните си два мача срещу Щутгарт. Прогноза 2.

Вилем II - Твенте
Холандия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10
Въпреки че Твенте се намират в много лоша форма, смятаме, че могат да спечелят дори и само от старите лаври, спечелени в директните мачове. В последните 8 мача между двата отбора, имаме регистрирани 7 победи за Твенте и 1 равенство. Дори и сега, въпреки много слабата форма на гостите, те продължават да са пред Вилем II в класирането. Формата на домакините също не е блестяща - те имат една спечелена точка в последните си 3 двубоя. Прогноза 2.

Брага - Порто
Португалия
Час - 22:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Дерби между два отбора в топ форма - и двата тима са в серия от 5 поредни победи за първенство. Ние ще се доверим на вечния заподозрян в португалското първенство – тимът на Порто. Гостите винаги са фаворит за титлата, но сега изостават на 4 точки от първото място, така че ще трябва да дадат всичко от себе си, за да преодолеят разликата. Порто спечелиха последните си 3 срещи за първенство срещу Брага. Определено класата на гостите е чувствително по-голяма. Прогноза 2.

ТВ Програма
21:30 Щутгарт - Херта ---> Eurosport 2

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/03/blog-post_6.html

Comments Off on Подбрани мачове с нисък процент риск и високи коефициенти

Comments are closed.