Поли Тимишоара – Динамо Букурещ, прогноза (28/05/2018)

Това е мач от предпоследния кръг от групата, който ще определи изпадащите тимове в румънското първенство. Съперници са Поли Тимишоара и Динамо Букурещ.

Поли Тимишоара се надява на ваканционен Динамо Букурещ

Мачът е от изключителна важност само за тима на домакините. Той е на предпоследното, 7-мо, място. Тази позиция им „гарантира“ изпадане за момента. Но една евентуална победа тук може да промени нещата.

Седящият на горната, 6-та, позиция състав на Волунтари е с 2 точки повече, но и с мач повече. Тоест с евентуални 3 точки от настоящия двубой „студентите“ ще изпреварят Волунтари.

Бонуси за онлайн залози от букмейкъри – ето как да ги вземеш!

На пръв поглед такъв сценарий изглежда невъзможен. Особено на фона на статистиката на Динамо до момента – 10 победи в 12 мача в тази група на изпадащите. Но реално „кучетата“ вече мислят за своята ваканция и едва ли ще играят на пълни обороти в този мач.

Освен това през редовния сезон Поли Тимишоара взе 4 точки от 2-та си мача с Динамо Букурещ, записвайки победа и равенство.

Прогноза за Поли Тимишоара – Динамо Букурещ

И още един щрих към прогнозата ми – в тези географски ширини обикновено в края на сезона всеки отбор взема това, от което има нужда. Напук на статистика, форма и дори очакванията на букитата.

Надявам се тази схема да проработи и в настоящия мач. Прогноза: 1.

Топ залози – най-залаганите 5 мача на деня!

Материалът Поли Тимишоара – Динамо Букурещ, прогноза (28/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/поли-динамо-букурещ-прогноза/

Comments Off on Поли Тимишоара – Динамо Букурещ, прогноза (28/05/2018)

Comments are closed.