Полша Екстракласа

Ягиелония Бялисток - Сласк Вроцлав
Yagieloniya Bialystok
Полша
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
Домакините надиграват Сласк в последните директни срещи помежду им и прогнозираме тази тенденция да продължи. Ягиелония са в серия от 3 поредни победи над гостите. Като цяло двата тима са равностойни, но очакваме предимството в преките двубои и предимството на домашния стадион да натежи в полза на домакините, които спечелиха последните си два мача пред собствена публика, докато гостите нямат победа далеч от дома от 2 март. Прогноза 1.

Подбескидзе - Видзев Лодз
Полша
Час - 22:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Гостите са на последна позиция и вече са изпаднали, а представянето им като гости е убийствено слабо. В 17-те си мача далеч от дома имат 2 равенства, 15 загуби и нито една победа. С тези си показатели определено нямат място в елита и очакваме домакините да им го демонстрират нагледно. Прогноза 1.

Унгария - Дания
Приятелска среща
Час - 22:15
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
И двата отбора имат много силни състави, но и двете национални гарнитури няма да участват на Световното и сега ще премерят сили в този приятелски сблъсък. Дания като цяло имат по- добрите играчи и правят по- добрите представяния през последните години, затова този коефициент за тях ни се струва достатъчно добър. Прогноза 2.

Мялби - Малмьо
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Малмьо изглежда, че ще бъдат основен фаворит за титлата през този сезон. Гостите започнаха Сезон 2014 по изумителен начин, като към момента имат 7 победи, 1 равенство и 1 загуба. Представянето на Мялби от началото на кампанията далеч не е толкова впечатляващо - 2 победи, 2 равенства и 5 загуби. Мялби вече 9 поредни срещи нямат победа над Малмьо. Определено ни се струва, че това ще продължи. Гостите са по- силния тим. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_22.html

Comments Off on Полша Екстракласа

Comments are closed.