Порто – Боавища: Прогноза и залог от Португалия

Коефициентите на букмейкърските къщи еднозначно сочат към победа за Порто. “Драконите” са далеч по-класния отбор, който в исторически план има сериозно преимущество над местния си съперник. Изиграни са общо 134 мача между двата тима, като в 92 от случаите краен победител е бил съставът на Порто.

Предходните 9 дербита на града завършиха с победа за “синьо-белите”. Очаквам и в идната среща това да е така, но коефициентите не ми позволяват търсене на знак 1. За справка, Bet365 предлага 1,15 за домакински успех.

Смятам, че домакините ще стигнат сравнително лесно до трите точки, но няма да е изненада, ако Боавища отвърне с попадение. Разбира се, това би било добре за обикновения запалянко, а и ще увеличи още повече шансовете за изпълнението на оувъра, над 2,5 гола (коефициент от букмейкъра Bet365). Точно това е моята прогноза, която се оказа печеливша в 69% от тазгодишните мачове на “Ещадио до Драгао”.

Боавища е един от най-слабите гости в португалския елит. Имат само една победа навън през сезона, която дойде още в първия кръг. Оттам насетне допуснаха 8 загуби и едва четири пъти стигнаха до равенство. Средно в гостуванията им падат по 2,62 гола на мач, като допуснаха сериозни поражения от другите португалски грандове – Спортинг (3:0) и Бенфика (5:1).

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (04.04.2019/11:21 часа)

Единичен: Текущ
Португалия, Премиейра лига
22:30/5 апр.
Порто - Боавища
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Порто – Боавища: Прогноза и залог от Португалия впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/porto-boavista-05-04-19/

Comments Off on Порто – Боавища: Прогноза и залог от Португалия

Comments are closed.