Порто – Краснодар: Прогноза и коефициенти от Шампионската лига на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Шампионска лига
22:00/13 авг.
Порто - Краснодар
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

В първия мач успешно прогнозирах, че Порто няма да загуби визитата си в Русия – победа с 1:0. Просто класите са различни, Порто е много силен отбор за нивото на руския Краснодар.

Сега по всичко личи, че драконите няма да имат проблеми и ще продължат напред. Въпросът е по какъв начин ще го направят и какво да очакваме от реванша в Порто?

Гледайте мачове на жива с екипа на Букмейкър Рейтинги

Предлагам ви опция 1Х и под 3,5 гола за коефициент 1.60 от Уинбет. Навядам се домакините да не вкарат доста голове 🙂 тъй като са способни на това. Руският тим е корав и именно на това се надявам, че ще играе с мисъл да не допусне ранен гол, който би убил всякаква интрига.

Един съвет! Внимавайте, когато един отбор е победил като гост и има реванш у дома. Понякога това не означава твърда единица и безпроблемно класиране напред. На практика равенството също устройва победителят от първия мач (в нашия случай Порто) и няма да има никакви драми. Драмата ще бъде за загубения фиш 🙂

В първия кръг на португалското първенство Порто изненадващо загуби от Жил Висенте с 1:2, но съм сигурен, че “синьо-белите” са с една мисъл към реванша с Краснодар, който е доста по-важен за класиране в следващата фаза. В Португалия нещата са поправими и не са толкова важни.

Публикация Порто – Краснодар: Прогноза и коефициенти от Шампионската лига на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/porto-krasnodar-13-08-2019/

Comments Off on Порто – Краснодар: Прогноза и коефициенти от Шампионската лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.