Португалия – Испания, прогноза (15/06/2018)

Португалия – Испания е дербито на втория ден от Световното първенство. Мач достоен поне за 1/4-финал.

Испания и Португалия са фаворити в групата

Шампионските амбиции на Испания получиха тежък удар 3 дни преди мача след като се разбра, че селекционерът Хулен Лопетеги е освободен от поста си. Причината за това е, че през главата на федерацията е подписал договор с Реал Мадрид.

Това по мое мнение е един безумен ход на ръководството на испанския футбол. Той със сигурност вади Испания от списъка с потенциални кандидати за титлата. Все пак, испанците си остават един от фаворитите в Група Б на Мондиал 2018.

Като настоящ шампион на Европа, и Португалия не би трябвало да има проблеми с излизането от групата. Тук са още Мароко и Иран – два добри отбора, но далеч от класата на Испания и Португалия.

Прогноза за Испания – Португалия

Най-вероятно този мач между двете съседни страни ще определи победителя в групата. Но според мен това едва ли е толкова важно и за двата отбора. Целта им е излизане от групата и евентуално в последния кръг могат да се опитат да си изберат по-удобен противник за плейофите.

Очаквам да заложат на игра на сигурно с типичните за двете школи многобройни подавания. Целта на отборът без топка пък ще е да не позволи противникът дълго да я притежава и ще се опитва да я отнеме, ако се наложи с действия на границата с грубостта. В едно изречение – очаквам доста тактически нарушения от двата отбора.

Кой ще спечели Мондиал 2018?

В последния мач, който те се срещат един срещу друг през 2012, има цели 56 свободни удара. Все пак, това е полуфинал за ЕП, където залогът е доста по-висок. А и са се играли 30 минути продължения.

Нормалния брой нарушения за един футболен двубой е между 25 и 30. Тук очаквам, както казах, те да са малко повече от нормалното и за това ще заложа за поне 31 при доста добър коефициент от bet365.

Материалът Португалия – Испания, прогноза (15/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/португалия-испания-прогноза/

Comments Off on Португалия – Испания, прогноза (15/06/2018)

Comments are closed.