Португалия срещу Исландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/19 ное.
Португалия - Исландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Еврошампионатът – Квалификации представя интригуващ мач, в който опитните португалци посрещат Исландия на „Естадио Жозе Алваладе“ в Лисабон. Тъй като квалификационното пътуване е в ход, този мач ще има значителни последици и за двата отбора. Португалия, която е лидер в своята група, се стреми да продължи доминиращата си форма, докато Исландия се стреми да наруши правилата и да увеличи шансовете си за класиране.

Анализ на срещата

Португалия се намира в блестяща форма напоследък, с поредица от убедителни представяния, които подчертават нейното качество и дълбочина. Те не показват никакви признаци на забавяне, като постоянно побеждават противниците си с талант и солидност. Нападението им е особено плодотворно, а в защита са почти непробиваеми, като не допуснаха нито един гол в последните си мачове срещу отбори като Лихтенщайн и Босна и Херцеговина.

Прочете ли ревюто ни за бетано?

От друга страна, Исландия е непостоянна в последните си мачове, като наред с обещаващите моменти има и периоди на уязвимост. Отборът показа устойчивост при победата си срещу Босна и Херцеговина, но неотдавнашното поражение от Словакия и разочароващото равенство с Люксембург очертаха потенциални области, които могат да бъдат използвани от по-силния отбор на Португалия.

Един срещу друг

Португалия има скорошно предимство пред Исландия, като последната им среща в квалификационните етапи бе белязана от минимална, но ценна победа за португалците. Историческите сблъсъци са малко на брой и макар че те преживяха оспорвано равенство на Евро 2016, тенденцията изглежда е в полза на Португалия като по-доминираща страна в тези срещи.

Съвети за залагане

Общ брой голове – над 2,5 гола (1.65)

Като се имат предвид последните голове на Португалия в квалификационните мачове и вероятността Исландия да търси голове, за да остане конкурентоспособна, има основания да се очаква мач с много голове. Нещо повече, атакуващите умения на Португалия предполагат, че те биха могли сами да покрият линията от над 2,5 гола, ако се представят според възможностите си.

Публикация Португалия срещу Исландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/portugal-iceland-martin-georgiev-19-11-2023/

Comments Off on Португалия срещу Исландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.