Права колонка за днес (17.07.2022) на Стефан Ралчев

Множествен: Текущ
Лига на Русия
20:00/17 юли
Краснодар – Факел
Лига на Русия
15:00/17 юли
Торпедо Москва – Сочи
Суперлиген
19:00/17 юли
Брьондби – Орхус
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Краснодар – Факел  1   1.70 в сесам

Мач от първенството на Русия от първи кръг. Домакините са фаворит, след като през миналия сезон направиха супер кампания и финишираха на 4 място. Гостите са новаци в елита, след като през миналия сезон завършиха на 2 място във Втора дивизия след шампиона в нея Торпедо Москва.

Торпедо Москва – Сочи   Под 2,5 гола   1.84

Мач от старта на руския шампионат. Един от новаците и всъщност – шампионът от Втора дивизия през миналия сезон, Торпедо Москва се завръща при професионалистите. Това е един от традиционните клубове в Русия, но в последните двайсетина години претърпя огромни Гройтер Истра – Хайдук Сплит  2   1.47

Мач на старта на сезона в първенството на Хърватия. Гостите са категоричен фаворит, след като през миналия сезон до последно преследваха хегемона Динамо Загреб, но не успяха да го притиснат достатъчно за първото място. Преди няколко дни Хайдук Сплит загуби Суперкупата на Хърватия с дузпи именно от Динамо Загреб, но отборът си остава един от претендентите за челни места и през новия сезон.

Брьондби – Орхус  1   1.93

Малко странно коефициентът за победа на домакините е доста висок. Затова веднага си го набелязах. Брьондби финишира на 4 място през миналия сезон, докато Орхус едва се спаси от изпадане, като завърши точно над чертата с изпадащите отбори.

Публикация Права колонка за днес (17.07.2022) на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/prava-kolonka-za-dnes-17-07-2022-na-stefan-ralchev/

Comments Off on Права колонка за днес (17.07.2022) на Стефан Ралчев

Comments are closed.