Права колонка с две тенис прогнози и коефициенти

Щруф впечатлява от началото на сезона на клей, като в Барселона се опълчи сериозно и на Рафа Надал. В последните две години германецът игра четвъртфинали в този турнир и с оглед на натрупаното самочувствие е нормално да спечели днес.

Ще играе срещу специалист на клей, но Монтейро едва наскоро започна отново да играе АТП турнири, след като се затрудняваше дори в чаланджър нивото. В последните две години той завършваше сезоните с негативен баланс на победи и загуби, но е все още на 24 и може би тепърва ще развие играта си. Той спечели два трисетови мача в квалификациите срещу Рамос-Виньолас и Рубльов.

И в двете срещи даде двуцифрен брой шансове за пробив, като общо загуби сервиса си 8 пъти. За мен Щруф категорично е по-добрият от двамата. Единственият проблем може да бъде ако германецът не е достатъчно концентриран.

Още тенис прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

За Гарин в момента каквото и да кажем ще е малко. След титлата в Хюстън, в Барселона той би и Шаповалов и вече се чувства много комфортно в АТП тура. Сега ще играе срещу представител на домакините в лицето на Яник Маден. Малко съжалявам, че Маден вече е част от АТП състезанията, защото той мачкаше сериозно в чаланджър турнирите и носеше добри дивиденти.

Все още обаче той свиква с по-високото ниво, макар и да записа някои хубави победи. Той мина през квалификациите, има увереността в играта си, но ако Гарин не го подцени, чилиецът ще бъде победител. Прогноза: победи за Щруф и Гарин.

Единичен:
00:00/1 ян.
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Множествен: Текущ
АТП, Турнир в Мюнхен
13:20/30 апр.
Кристиан Гарин - Яник Маден
АТП, Турнир в Мюнхен
13:20/30 апр.
Тиаго Монтейро - Ян-Ленард Щруф
Акумулатор
к:
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Права колонка с две тенис прогнози и коефициенти впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/prava-kolonka-s-dve-tenis-prognozi-i-koefitsienti-30-04-19/

Comments Off on Права колонка с две тенис прогнози и коефициенти

Comments are closed.